Talált receptek: 1
Fit Boszi
Kövess engem
Fogásonként
Preferenciák szerint
Allergének
Összetevők szerint
Fit Boszi
Kövess engem
Alacsony Kalóriatartalmú Smoothie Receptek Fogyókúra során

Alacsony Kalóriatartalmú Smoothie Receptek Fogyókúra során

Ezek az egészséges, alacsony kalóriatartalmú smoothie receptek tele vannak tápanyagokkal és rostokkal, de nem tartalmaznak kalóriát. Különösen ez a tulajdonságuk ideális a fogyáshoz. Nagyszerű frissítőként szolgálnak nyáron, mindemellett pedig az immunrendszer erősítését is elősegítik a téli és őszi időszakban.

Lehet, hogy észre sem vesszük, de néha nagyon könnyű sok kalóriát tartalmazó turmixot készíteni. Egyszerűen sokkal több földimogyoróvajat, magot, tejet, avokádót vagy zabot adunk az italhoz, mint amennyit kellene. Nem lenne ezzel sem probléma, ha nem akarunk lefogyni, és nem épp a bikini testre készülünk. Éppen ezért itt vannak ezek az alacsony kalória- és zsírtartalmú ízletes diétás smoothiek, természetesen cukor nélkül.

Nyáron fagyasztott gyümölcsöt (pl. banán, mangó, szamóca, ananász, málna, áfonya) is szeretek hozzáadni a turmixokhoz, melynek köszönhetően a turmix krémes lesz, és így nem kell tejet vagy joghurtot használni. Kényeztesd magad ezekkel a csodálatos alacsony kalóriatartalmú smoothie receptekkel a fogyókúra során már reggelire és töltsd fel a tested tápanyagokkal.

1 recept megjelenítése a kategóriákban: Alacsony kalóriás, Turmixok és más italok
1 recept megjelenítése a kategóriákban: Alacsony kalóriás, Turmixok és más italok
Minden recept mutatása
 
Vége a listának. További receptekért frissítsd szűrődet a képernyő bal felső sarkában található szűrőikonra kattintva.()
Vége a listának. További receptekért frissítsd a szűrőt a képernyő bal oldalán.