Recept találatok: 7
Fit Boszi
Kövess engem
Fogások szerint
ReggeliVacsora és ebéd receptekSalátákLevesekEgészséges desszertekGyors falatokSmoothiek és ItalokÜnnepi és Karácsonyi Receptek
Allergének szerint
GluténmentesTejmentesTojásmentesMagmentesHisztaminmentes
Összetevők szerint
CsirkeMarhahúsTonhalAvokádóMogyoróvajChia magKókuszZabpehelyÉdesburgonyaSütőtökRizsLazacQuinoaTofuKuszkuszTojásZöldségCukkini
Fit Boszi
Kövess engem
Cukormentes Smoothie-k és Italok

Cukormentes Smoothie-k és Italok

Néha meglepődöm, amikor azt látom, hogy néhányan cukrot tesznek a smoothie-ba. Láttam már éttermekben is, ahol cukrot adtak a smoothie-khez, hogy vendégeik jobban élvezhessék ezeket az egészséges italokat. A smoothie lényege azonban, hogy egészséges vitaminbomba legyen, ne pedig egy édes ital. Ezért meg kell találni az egészséges cukormentes smoothiek elkészítésének legjobb módját, annak érdekében, hogy ízletes legyen, a gyümölcs és zöldség megfelelő kombinációjának köszönhetően.

Cukormentes smoothie receptet alkotni szó szerint gyerekjáték. Egyszerűen addig kell kísérletezni az összetevőkkel, amíg meg nem találjuk a megfelelő kombinációt. A gyümölcs érettsége szintén fontos tényező, amelyet a smoothie elkészítésekor figyelembe kell venni. A smoothie mellett a gyümölcsöket arra is használhatjuk, hogy különböző ízletes cukormentes limonádékat készítünk belőlük nyáron.

Ha egészséges és frissítő nyári italokat vagy tápanyagokkal teli turmixot keresel, azt hiszem, megtaláltad, amit kerestél. Próbáld ki az egyszerű cukormentes smoothie és limonádé receptjeimet.

7 receptet találtunk a kategóriában:
Cukormentes
Smoothiek és Italok
 
Vége a listának. További receptekért módosítsd a képernyő bal oldalán található szűrőt.
Vége a listának. További receptekért frissítsd szűrődet a képernyő bal felső sarkában található szűrőikonra kattintva.