Recept találatok: 18
Fit Boszi
Kövess engem
Fit Boszi
Kövess engem
Egészséges Gluténmentes Ünnepi és Karácsonyi Receptek

Egészséges Gluténmentes Ünnepi és Karácsonyi Receptek

Az ünnepek, különösen a karácsonyi ünnepek nem könnyűek a cöliákiás betegek számára. Sokféle finomság van, amit nem ehetnek, hiszen az ünnepi desszertek túlnyomó többsége lisztet és így glutént tartalmaz. Függetlenül attól, hogy cöliákiás betegséged van-e, vagy más okból szeretnéd elkerülni a lisztet (pl. diétázás vagy emésztési problémák miatt), ezek a karácsonyi receptek neked készültek. Ezek a legjobb egészséges, gluténmentes karácsonyi receptjeim. Csatlakozz hozzám, és próbáld ki őket Te is!

Itt édes és sós, lisztmentes ünnepi ételek receptjeit találod. Természetesen nem szabad elfelejtenünk a csodálatos sült és sütés nélküli, gluténmentes karácsonyi desszerteket sem. Ezekben a receptekben nem találsz búzalisztet vagy finomított cukrot. A klasszikus lisztet pl. őrölt diófélékkel, hajdina liszttel, fehérjeporral vagy kakaóval helyettesítjük.

Ezek a gluténmentes karácsonyi receptek táplálkozási szempontból értékesek, kiváló minőségű energiával, valamint fehérjékkel, rostokkal és sok vitaminnal és ásványi anyaggal erősítik a szervezetet. Lenyűgözik a szemet és az ízlelőbimbókat; és az alakod is hálás lesz értük.

Győződj meg róla, hogy liszt nélkül is csodálatos lehet a karácsony.

18 receptet találtunk a kategóriában:
Ünnepi és Karácsonyi Receptek
Gluténmentes
 
Vége a listának. További receptekért módosítsd a képernyő bal oldalán található szűrőt.
Vége a listának. További receptekért frissítsd szűrődet a képernyő bal felső sarkában található szűrőikonra kattintva.