Talált receptek: 17
Fit Boszi
Kövess engem
Preferenciák szerint
CukormentesFehérjedúsRostdúsAlacsony szénhidráttartalmúAlacsony kalóriatartalmúZsírszegényVegetáriánus receptekVegán receptekFehérjeporos receptek
Összetevők szerint
CukkiniCsirkeMarhahúsTonhalAvokádóMogyoróvajChia magKókuszZabpehelyÉdesburgonyaSütőtökRizsQuinoaLazacTofuKuszkuszTojásZöldség
Fit Boszi
Kövess engem
Egészséges Tojásmentes Ünnepi és Karácsonyi Recpetek

Egészséges Tojásmentes Ünnepi és Karácsonyi Recpetek

Egészséges tojásmentes karácsonyi receptek? Nem probléma! Fitt receptjeim között ilyen recepteket is találsz, amelyeknek köszönhetően a tojásra allergiás emberek is boldogan élvezhetik az ünnepeket. A tojást egyéb alternatívákkal helyettesítettem néhány receptben, így nélküle is elkészíthetők a karácsonyi ételek, saláták és karácsonyi édességek is; néha még ki is derül, hogy a tojás felhasználása egyáltalán nem szükséges.

Az biztos, hogy nem tudjuk elképzelni a karácsonyt a hagyományos ételek nélkül. De ha valaki allergiában szenved, akkor egyszerűen nem fogyaszthat például tojást, de az is előfordulhat, hogy elfogyott az otthon lévő készlet. Ezek a tojásmentes karácsonyi receptek remélhetőleg megmentik ezeket a helyzeteket. Ezeknek a recepteknek egy másik bónuszuk az, hogy egészségesek és táplálkozási szempontból értékesek.

A karácsonyi saláta és az édes karácsonyi aprósütik is készülhetnek tojás nélkül, csak vess egy pillantást ide!

17 recept megjelenítése a kategóriákban: Ünnepi és Karácsonyi Receptek, Tojásmentes
17 recept megjelenítése a kategóriákban: Ünnepi és Karácsonyi Receptek, Tojásmentes
Minden recept mutatása
Pull down to refresh
 
Vége a listának. További receptekért frissítsd szűrődet a képernyő bal felső sarkában található szűrőikonra kattintva.()
Vége a listának. További receptekért frissítsd a szűrőt a képernyő bal oldalán.
Minden recept mutatása