Talált receptek: 18
Fit Boszi
Kövess engem
Fogásonként
Preferenciák szerint
Allergének
Összetevők szerint
Fit Boszi
Kövess engem
Egészséges Rostban Gazdag Desszertek

Egészséges Rostban Gazdag Desszertek

Tudtad, hogy a legtöbbünk nem fogyaszt elég rostot a nap folyamán? Egyebek mellett a rostok hiánya nincs jó hatással az emésztésre. Mi lenne, ha elmondanám, hogy az egészséges, magas rosttartalmú desszertek segítségével ezen képesek vagyunk változtatni? Csábítóan hangzik, ugye?

A rost nemcsak számos betegség megakadályozásában játszik kiemelt szerepet, hanem segít az egészséges testsúly fenntartásában is, ezért kellő mennyiségben kell beleillesztenünk az étrendünkbe. Az optimális rostmennyiség, amelyet egy nap alatt el kellene fogyasztanunk, kortól, nemtől és fizikai aktivitástól függően változik. Gyakorlatilag a felnőttek értéke napi 25 g és 35 g között mozog.

Ezekben az egészséges, magas rosttartalmú desszert receptekben olyan összetevőket találhatunk, mint a zab vagy a hajdina, gyümölcs, avokádó, tök, sárgarépa, dió, len és chia mag, teljes kiőrlésű vagy kókuszliszt és hüvelyesek. Példaként itt vannak desszertek és sütemények csicseriborsóból és babból, létezik sütemény avokádóból vagy pudingból, alma és dió desszertekből, valamint kókuszlisztből készült lédús muffinokból.

Csak nézd meg ezeket az ízletes desszerteket, amelyek tele vannak rostokkal, és biztos vagyok benne, hogy azonnal megtalálod a kedvenceket.

18 recept megjelenítése a kategóriákban: Rostdús, Egészséges desszertek
18 recept megjelenítése a kategóriákban: Rostdús, Egészséges desszertek
Minden recept mutatása
 
Vége a listának. További receptekért frissítsd szűrődet a képernyő bal felső sarkában található szűrőikonra kattintva.()
Vége a listának. További receptekért frissítsd a szűrőt a képernyő bal oldalán.
Minden recept mutatása