Talált receptek: 21
Fit Boszi
Kövess engem
Fit Boszi
Kövess engem
Tejmentes Zab Receptek

Tejmentes Zab Receptek

A laktóz egy olyan cukor, amely természetes formában a tehéntejben fordul elő. Az utóbbi időben a laktóz intoleranciában szenvedők aránya még mindig növekvőben van, az ilyen embereknek pedig messziről kerülniük kell a tejet és a tejtermékeket. Ez azért van, mert testük nem termel egy bizonyos laktóz nevű enzimet, amely felelős a laktóz lebontásáért. A laktóz-intoleranciát sok kellemetlen tünet kíséri, és bár ma már vannak gyógyszerek, a tej elkerülése még mindig a legbiztonságosabb megoldás. Az egyik módja annak, hogy a tejet a táplálkozásban és az egészséges receptekben helyettesíthessük, a növényi alapú tej használata. A rizs, a kókuszdió vagy a mandula tej biztosan minden tej szeretőnek tetszeni fog.

Az egészséges, tejtermék nélküli zab receptjeimben megtalálhatók a kedvenc finomságok egészséges változatai. Azok a receptek, amelyek nem tartalmaznak egyetlen csepp tejet, minden bizonnyal a tejre és tejtermékekre allergiás emberek kedvencei lesznek. Ezek az egészséges zabpehely receptek nagyobb rosttartalmúak, ami elősegíti az emésztést, ami mindenkit foglalkoztat, akiknek kerülniük kell a tejet és a laktózt, ezáltal az emésztésük általában problémába ütközik az élelmiszerfeldolgozás során. Bárki kipróbálhatja ezeket az egészséges, tejtermék nélküli recepteket zabbal. Azelkészítésük gyors, és minden, a konyhában kezdőnek számító ember képes lesz rá.

21 recept megjelenítése a kategóriákban: Tejmentes, Zab
21 recept megjelenítése a kategóriákban: Tejmentes, Zab
Minden recept mutatása
Pull down to refresh
 
Vége a listának. További receptekért frissítsd szűrődet a képernyő bal felső sarkában található szűrőikonra kattintva.()
Vége a listának. További receptekért frissítsd a szűrőt a képernyő bal oldalán.
Minden recept mutatása