Talált receptek: 22
Fit Boszi
Kövess engem
Allergének
GluténmentesTejmentesTojásmentesDiómentesHisztaminmentes
Összetevők szerint
CukkiniCsirkeMarhahúsTonhalAvokádóMogyoróvajChia magokKókuszZabÉdesburgonyaSütőtökRizsQuionaLazacTofuKuszkuszTojásZöldség
Fit Boszi
Kövess engem
Egészséges Vegán Reggeli Receptek

Egészséges Vegán Reggeli Receptek

Az egészséges vegán reggeli receptek időnként jól illeszkednek a nem-vegán receptekhez is. Nem érzed úgy, hogy állati terméket szeretnél fogyasztani, mégis valami könnyűt ennél? Akkor minden bizonnyal találsz pár inspirációt a reggeli receptjeim között, amik hús-, tej-, tojásmentesek vagy más állati termékek nélkül készültek. Próbálja ki a granola bárokat, a banán flapjacket, a gyümölcs- vagy zöldség smoothie receptjeimet. A reggelinek energiát kell adnia, és táplálkozási szempontból kiegyensúlyozottnak kell lennie, ami elvárható ezektől a vegán reggelitől is.

Annak ellenére, hogy a vegán reggeli receptek nem tartalmaznak tejet, túrót vagy joghurtot, nem nélkülözik a kellő fehérjét, rostot vagy más fontos tápanyagot. A húst, a tejtermékeket és a tojásokat helyettesítheti a dió, a különböző magok, a fehérjepor és más értékes összetevők. A reggelit, mindegy, hogy vegán vagy sem, nem szabad kihagyni. A legjobb módja annak, hogy egy szép, sikeres és egészséges napod legyen, hogy ízletes reggelivel indítod. A reggeli receptjeim egyszerűek és gyorsak, így reggel nem pazarolják feleslegesen az idődet. Csatlakozz hozzám, és próbáld ki a legjobb vegán reggeli recepteket velem.

22 recept megjelenítése a kategóriákban: Vegán receptek, Reggeli receptek
22 recept megjelenítése a kategóriákban: Vegán receptek, Reggeli receptek
Minden recept mutatása
Pull down to refresh
 
Vége a listának. További receptekért frissítsd szűrődet a képernyő bal felső sarkában található szűrőikonra kattintva.()
Vége a listának. További receptekért frissítsd a szűrőt a képernyő bal oldalán.
Minden recept mutatása