Talált receptek: 21
Fit Boszi
Kövess engem
Fit Boszi
Kövess engem
Magas Fehérjetartalmú Kókuszos Receptek

Magas Fehérjetartalmú Kókuszos Receptek

A kókusz az egyik legkedveltebb egzotikus gyümölcstípus. A kókuszolaj és a kókuszvíz is nagyon népszerűvé vált az elmúlt időkben, és nem szabad megfeledkeznünk a kókuszreszelék kellemes ízéről sem, ami sok kedvenc édességem alkotórésze. Az itt található kókuszos receptek egészséges fitnesz változatban is elkészíthetők, miközben nagyobb fehérjetartalmuk miatt különösen azok fogják őket nagyra értékelni, akik megnövekedett fizikai aktivitással élnek, legyen ez akár munka közben, akár szabadidejükben.

A kókusz nemcsak receptekben hasznos kis alapanyag, hanem akkor is, amikor a vizsgára készülünk. Fogyasztása segít növelni a koncentrációt és táplálja az agyat. Táplálkozási szempontból a kókuszdió akkor is előnyös, ha épp diétázol, mivel telített zsírsavakban és egyszerű szénhidrátokban szegény. Éppen ezért, ha valami újdonságot szeretnél kipróbálni, és a szokásos desszertek kedvező helyettesítőjét keresed, akkor a magas fehérjetartalmú fitnesz kókuszos recepjeim épp Neked készültek! Ínycsiklandó és táplálkozási szempontból kiegyensúlyozott mindegyik, és edzés vagy fizikai megterhelés után tökéletes feltöltést adnak a szervezetnek. Próbáld ki a fitnesz kókuszos süteményeket, desszerteket, sajttortát vagy a sütés nélküli fehérje golyókat.

21 recept megjelenítése a kategóriákban: Fehérjedús, Kókusz
21 recept megjelenítése a kategóriákban: Fehérjedús, Kókusz
Minden recept mutatása
Pull down to refresh
 
Vége a listának. További receptekért frissítsd szűrődet a képernyő bal felső sarkában található szűrőikonra kattintva.()
Vége a listának. További receptekért frissítsd a szűrőt a képernyő bal oldalán.
Minden recept mutatása