Fit Boszi
Kövess engem
Gyors reggeli zabkása

Gyors reggeli zabkása

Gyors reggeli zabkása túróval, chia maggal, kókusszal, dióval és gyümölcsökkel néhány perc alatt összedobhatod, de gazdag fehérje-, egészséges zsír- és rosttartalmának köszönhetően hosszú ideig jóllakottságot biztosít, miközben értékes energiával látja el testünket. Ráadásul ez a fitt reggeliző kása hozzáadott cukor nélkül és glutén nélkül készül, még zabot sem tartalmaz. Ha neked is legalább annyira bejönnek a recept hozzávalói, mint nekem, mindenképp ki kell próbálnod ezt a főzés nélküli kását.

Ezt a gyors reggeli kását tehát a tűzhely bekapcsolása nélkül fogjuk elkészíteni, egyszerűen kásává keverve az összetevőket. Elkészítéséhez egy konyhai robotgép vagy botmixer használatát javaslom. Ha nagyobb mennyiségű kását szeretnél elkészíteni, akkor további túrót vagy görög joghurtot adhatsz a recepthez. Ha görög joghurtot használsz, a kása állaga folyósabb lesz - adagolás közben tehát ízlés szerint beállíthatod a kásád sűrűségét. Ha szeretnél, adhatsz hozzá (ezt ajánlom) fehérjeport további fehérjeforrásként. Ha édesített fehérjét használsz, kihagyhatod a datolyát a receptből.

Élvezd Te is ezt az egészséges és gyors reggeli kását túróból és gyümölcsökből reggelire, nincs bennem kétség, hogy imádni fogod. Jó étvágyat :)

Összetevők

Instrukciók

  1. Egy konyhai robotgépben turmixold össze a túrót banánnal, datolyával és fahéjjal, olyan simává, amennyire csak tudod.
  2. A kész kásába keverd el a kókuszreszeléket, chia magot (vagy mákot), és turbózd fel a kásádat gyümölcsökkel és dióval.
Elkészítési idő5 perc
Mennyiség2 adag
Tápérték információ / 1 adag
Kalória420 Kcal
Szénhidrát38 g
Rost9 g
Fehérje14 g
Zsír24 g
...
Lucia Wagner

Az én nevem Fitt boszi. Az oldalamon található egészséges és ízletes fitnesz recepteket egészséges összetevőkből állítottam össze. Célom, hogy megmutassam, egészségesen és fitten étkezni valóban könnyű, ízekben gazdag, és egyáltalán nem unalmas. Tarts velem, és válogass kedvedre az egészséges receptek közül!

Lucia Wagner

Hozzászólások