Hallottál már Congee-ről? A Congee egy hagyományos kínai rizskása, amelyet sósan készítenek és krémes állagú. Tálalhatjuk különféle köretekkel, például tojással, hússal, gombával, sült zöldségekkel vagy diófélékkel. Remek étel vacsorára, gombával és tojással kombinálva, ezt szeretem a legjobban.
Többféle elékszítési módja is van, és az egyes eljárások eredménye az étel állagától függően változik. Kétféle módon próbálkoztam, és ez az egyszerűsége és az elkészítés gyorsasága miatt volt nyerő számomra. A gyömbéres rizs érdekes ízt ad, ezért mindenképpen javaslom a hozzáadását, függetlenül attól, hogy milyen köretet választasz.
Ebben a receptben SOS Classic rizst használtam, ami ideális rizottóhoz és rizspudinghoz vagy zabkásához. Főzés után gyönyörű krémes állagot kapott.
Az én nevem Fitt boszi. Az oldalamon található egészséges és ízletes fitnesz recepteket egészséges összetevőkből állítottam össze. Célom, hogy megmutassam, egészségesen és fitten étkezni valóban könnyű, ízekben gazdag, és egyáltalán nem unalmas. Tarts velem, és válogass kedvedre az egészséges receptek közül!
Lucia Wagner
Hozzászólások
✉️ Send me your favorite recipe.
Do you like to cook healthy and want to publish your favorite recipe on Fit Boszi? Email it to me and I will be happy to try it and publish it.